Google office in London from the design studio PENSON

02 Aug, 2012 | category - Others | 8 photos | 7790 visits

PENSON Design Studio worked on the interior decoration Google office in London. The total area of ​​14.865 sq.m. shows the different thematic areas, including the main reception room, library, gym, cafe, restaurant and other facilities with panoramic views of the city. Office is more like a townhouse apartment with carpets on the floor and roof garden. 1250 tables and 1250 chairs and chairs for meetings and negotiations are scattered around the office, which is divided into several thematic working areas, including gardens, park, green room and the grandmother's apartment. Creative and fun approach to design is complemented by the use of recycled and secondary materials finishes. In the office, reigns the spirit of health and environmental concerns.

Share with friends
pinterest
Follow us on Facebook
Leave a comment